Xenon.ba

O NAMA

2000

5

16

XENON.BA 

Od 2007. godine, XENON.BA Autocentar je neprestano postavljao standarde u industriji automobilske skrbi u Bosni i Hercegovini. Sa strašću prema automobilima i neumornom posvećenošću pružanju vrhunskih usluga, postali smo neprikosnoveni lideri u uvozu, veleprodaji i maloprodaji autokozmetike i dodatne opreme za automobile.

 Vaš partner za vrhunsku autokozmetiku i usluge automobilskog servisa.

 

Naša posvećenost kvaliteti i zadovoljstvu kupaca rezultirala je velikim brojem zadovoljnih klijenata koji nas vjerno prate već godinama. Naš web shop, WWW.XENON.BA, predstavlja pravu riznicu s više od 2000 artikala autokozmetike, prilagođenih različitim potrebama i preferencama naših kupaca.

Uz bogat asortiman proizvoda, XENON.BA Autocentar također nudi impresivne usluge u našem auto centru, pružajući sveobuhvatnu brigu za vaše vozilo:

Brzi Servis Vozila: Naš stručni tim mehaničara i dijagnostičara osigurat će da vaše vozilo uvijek bude u najboljem stanju. Pružamo usluge malog servisa, dijagnostike, autoelektrike te zaštite od krađe. Također, nudimo ugradnju i popravak rasvjete, kamera, parking senzora te daljinskog zaključavanja.

Servis Auspuha: Osiguravamo kompletnu skrb za izduvne sustave vašeg vozila, uključujući pregled, popravak i ugradnju ukrasnih nastavaka koji će vašem automobilu dati poseban šarm.

Klima Servis: Pružamo usluge punjenja i dezinfekcije klime, osiguravajući da putovanja budu ugodna i osvježavajuća, bez obzira na vremenske uvjete.

Vulkanizer: Naša usluga vulkanizacije obuhvaća prodaju novih guma, montažu i balansiranje, jamčeći vam sigurnost i udobnost na cesti.

Njega Vozila: Svojim dubinskim pranjem, poliranjem vozila i farova, XENON.BA Autocentar pruža vašem vozilu potpuni tretman ljepote i svježine.

Posjetite nas 

Posjetite nas na adresi:
Džemala Bijedića 166A, 71000 Sarajevo (bivša zgrada DHL).

Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 09:00h do 18:00h.
Subota i nedjelja su naši neradni dani, no uvijek smo dostupni na broju 061 929 519.

Kontaktirajte nas