Dostava

Dostava

Hvala vam što ste odabrali našu web stranicu za vašu kupovinu. U nastavku su navedene informacije o dostavi kako biste bili upoznati s našim postupkom dostave.

  1. Rok dostave

Rok dostave za vaše narudžbe iznosi obično 1-2 radna dana, osim ako nije drugačije naznačeno prilikom samog procesa kupovine. Ovaj rok obuhvata vrijeme obrade narudžbe, pripremu paketa i vrijeme isporuke od strane kurirske službe. Molimo vas da imate na umu da se ovi rokovi mogu produžiti za vrijeme praznika ili u slučaju nepredviđenih okolnosti.

  1. Cijena dostave

Cijena dostave iznosi 8KM za svaku narudžbu. Ova cijena primjenjuje se na većinu adresa unutar našeg servisnog područja. Molimo vas da provjerite tačnu cijenu dostave prilikom završetka kupovine, jer se cijena dostave može razlikovati ovisno o adresi dostave ili težini paketa.

  1. Dostavne opcije

Kako bismo vam omogućili fleksibilnost, nudimo vam dvije opcije dostave:

Državna BIH, HR i RS pošta: Vaša narudžba može biti dostavljena putem državne pošte Bosne i Hercegovine u entitetu Republika Srpska i Federacija BIH. 

       4.Povrat i zamjena

Molimo vas da imate na umu da trenutno ne vršimo povrate ili zamjene proizvoda, sem u slučaju fabričkih oštećenja ili neispravnosti električnih uređaja. Reklamacije za proizvode oštećene u transportu, primamo najkasnije 24h od trenutka preuzimanja. Pažljivo pregledajte opis proizvoda i uvjete prije nego što obavite kupovinu. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice o proizvodu, slobodno nas kontaktirajte prije nego što izvršite kupovinu.