O nama

Društvo Premium Car d.o.o. već duži niz godina svoje poslovanje bazira u domenu auto rasvjete, auto kozmetike i druge dodatne opreme za automobile. Na tržištu smo preko 10 godina poznati kao XENON.BA.

XENON i LED rasvjeta za automobile je stub našeg poslovanja

Posebno smo dokazani i provjereni kada je u pitanju XENON rasvjeta za automobile, uključujući i LED rasvjetu, a sve to zahvaljujući poznatom i provjerenom OLLO brendu, koji distribuiramo i zastupamo na teritoriji BiH, a koji je dobro poznat i omiljen kod ponosnih vlasnika četverotočkaša svih vrsta i tipova.

UGRADNJA I GARANCIJA je ono što mi znamo i nudimo, a zbog čega nam kupci i vozila vjeruju

Paralelno sa XENON i LED rasvjetom usavršili smo ugradnju iste, pa tako kod nas možete dobiti pouzdanu i sigurnu uslugu UGRADNJE, naravno sa GARANTNIM ROKOVIMA, a što je na tržištu auto opreme i kozmetike prava rijetkost. Ovdje se na žalost prodaje sve i svašta, a ugrađuje se na javnom parkingu ili na nekom proširenju, odnosno svugdje. Mi smo istrajni u odluci da profesionalno na visini zadatka, u skladu sa svim zakonima i propisima radimo kvalitetan posao.

MALOPRODAJA asortiman, tako raznovrstan da kupci jednostavno uživaju birajući za sebe i svoje vozilo

U našim maloprodajnim objektima, pored gore navedenog, u ponudi je i široki spektar AUTO KOZMETIKE, DODATNE OPREME ZA AUTOMOBILE, ALARMI, RFID IMOBILAJZERI, DALJINSKA ZAKLJUČAVANJA, PARKING SENZORI, LED MARKERI, BIXENON SOČIVA, DAY LIGHT LED TRAKE, GUMENE I PLATNENE TIPSKE PATOSNICE, RATKAPE, FELGE (naplatci) i drugi asesoari za vozila.

VELEPRODAJA I DISTRIBUCIJA otvoreni smo za saradnju, budite naš partner

Za sve poslovne subjekte i stručna lica (majstore), koji se bave vozilima i održavanjem istih, nudimo robe iz našeg asortimana, po veleprodajnim cijenama. Takođe smo razradili internet prodaju i dostavu na adresu, tako da naši veleprodajni partneri brzo i efikasno mogu raspolagati sa robama iz našeg asortimana.

LEGALNO ključ uspjeha i odličnih rezultata

Kao što smo već spomenuli u tekstu, mnoge usluge i robe koje su u vezi sa vozilima, nude se i prodaju na polju sivog tržišta. Bitno je navesti da mi svoje poslovanje gradimo u LEGALNIM tokovima i na taj način svim našim kupcima i korisnicima usluga ulijevamo POVJERENJE. To je razlog što imamo stalne i pouzdane kupce i partnere, sa kojima radimo posao NA DUGE STAZE.